Clean Cluj – Hotia nu e cool

Poza ptr presa 2

Un nou articol despre Clean Cluj. Al doilea dintr-o serie de trei.

Am promis că voi reveni cu pozele celor care au furat generatorul de curent, proprietate a RADP Cluj, sustras în data de 7 Mai, cu o oră înainte de închierea proiectului Clean Cluj 2015, pe care îl considerăm un succes, cu toate obstacolele pe care le-am întâmpinat. Voi reveni cu o analiză mai detaliată a ceea ce ne-am propus și ce am reușit să facem de fapt, dar acest articol este despre alt subiect.

Am sperat că cele 3 autoare ale furtului au să vină singure în față și să recunoască prostia făcută, iar astfel să avem un final fericit până la urmă. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Am reușit să mai câștig puțin timp pentru aceste trei fete și acum, cu publicarea pozelor, sper să fie identificate de colegii de muncă/facultate, vecini, prieteni sau rude care au mai multă minte și fie să le convingă să se predea și să nu ajungă la dosar penal, fie să le denunțe (public sau privat) așa încât să le dau o șansă să se împace cu mine și să returneze generatorul furat.

Dragilor, vă rog să faceți uz de orice mijloace puteți pentru a le face acest bine, deoarece NU E DELOC COOL SĂ AI DOSAR PENAL! Dacă le iubiți și le vreți binele, nu lăsați ca timpul să se scurgă în defavoarea lor.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla în scurt timp, nu cred că le voi mai putea ajuta cu ceva.

Încă pot beneficia de înțelegerea celor de la RADP, al căror generator l-au furat, dar nu pentru mult timp.

Sper ca acest apel să ajungă și la ele, dar acest lucru nu se va întâmpla decât dacă NE UNIM CU TOȚII și, așa cum am demonstrat  că se poate, în cadrul proiectului Clean Cluj, când atât autoritățiile locale, cât și ONG-uri, cum este Fundația Karoly Gaspar (organizatorul principal), cât și firme ca Total Cleaning Center (care a coordonat toată curățenia profesională cu aparate Karcher) și o multime de voluntari și parteneri care ne-am unit pentru un Cluj Napoca curat în suflet și atmosfera.

Deocamdată pun doar 6 poze ce le consider cele mai utile pentru a fi identificate autoarele furtului, dar pot furniza și alte imagini și informații celor interesați de a le identifica, în special celor care le cunosc personal.

Fetelor, hoția nu e cool. Toată țara asta se distruge din cauza hoției și absolut toți românii se plâng de furăciunile din țară. Vă rog gândiți-vă bine dacă vreți să aveți pe cazier trecută această faptă necugetată și stupidă.

HOȚIA NU E COOL, DAR SĂ RECUNOȘTI CĂ AI GREȘIT ȘI SĂ REPARI CE AI STRICAT E DEMN DE RESPECT!

Madalin Potoroaca

madalin.potoroaca@cluj2015.ro

0726697030

Poza ptr presa 3 Poza ptr presa 4 Poza ptr presa 5 Poza ptr presa 6 Poza ptr presa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s