Activistii Pro-viata sunt atacati sub ochii politistilor si nimeni nu este arestat!!!

Acesta era mesajul pro alegere al celor 200 de huligani care au atacat un grup de peste 3000 de oameni pasnici.

Acesta era mesajul pro alegere al celor 200 de huligani care au atacat un grup de peste 3000 de oameni pasnici. (Pozele nu-mi apartin si sunt preluate de pe site-ul al carui link il gasi mai jos – pt Alin. C)

M-am enervat groaznic de tare uitandu-ma la filmarile din timpul marsului pe care il voi prezenta in continuare. Nu pot sa cred ca in numele tolernatei se pot face astfel de abuzuri grotesti, ca femei batrane pot fi lovite si impinse, ca mamici cu copii sunt asaltate si hartuite, ca barbatii sunt provocati incontinu sa raspunde la violenta cu violenta in timp ce politia sta si priveste linistita.

punches_being_thrown-640x432

La noi inca nu s-a ajuns aici, dar nu mai e mult si o sa vedem si noi grupuri anarhiste care sa o faca la fel.

 

Stiti ce ma doare cel mai mult, ca inainte de a fi crestin eram si eu asa si ma purtam la fel. In timp ce ma uitam la filmarile ce le voi posta mai in jos eram umplut de indignare si simteam o profunda nevoie de dreptate si atunci am simtit cu Duhul Sfant mi-a spus: „asta erai tu, nu-ti aduci aminte cum te laudau toti cu felul in care ii terorizai atat pe cei religiosi cat si pe cei drepti?” Asta a durut!

E asa de usor sa devi fariseu si sa te crezi bun si sa uiti ca si tu erai in aceasi oala si puteai fi unul dintre abuzatori nu dintre victime. Numai lui Isus i se datoreaza ca sunt in cealalta tabara.

Inca un gand si va atrag atentia la doua articole si un video.

In nevoia mea de dreptate, ar fi bine sa nu uit, nici eu, nici voi, ca dreptatea divina a fost satisfacuta la cruce si ca si pt acesti 200 de huligani Isus a murit si chiar daca nu vedem asta, poate ceva s-a intampla in inima lor vazand felul extraordinar si exemplar in care s-au purtat cei 3000 de oameni abuzati. Auto controlul si rabdarea cu care i-au tratat poate lasa urme adanci.

Cand imi vine sa pun mana pe barda si sa tai in bucati, cand ma gandeam ca daca eu eram acolo curgea sange si ca iesea urat, atunci Domnul imi aduce aminte ca la cruce a curs sange si a fost cat se poate de urat, pt ca acum oricine vrea, oricat de huligan si de nesimtit ar fi, sa poate fi salvat fara sa-i mai fie sangele varsat.

 

Doamne da-mi o inima mai asemanatoare cu a Ta te rog!

Si aici 2 articole interesante:

http://www.lifesitenews.com/news/australian-march-for-babies-turns-violent-u.s.-pro-life-activists-mps-assau

http://www.lifesitenews.com/news/police-stood-by-while-pro-lifers-were-assaulted-in-plain-view-march-for-bab

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s