Hannah Montana/ Miley Cyrus – un exemplu perfect pt fetitele noastre … Oare?

miley-cyrus-robin-thicke-vmas-0826-11-435x580

Mi se pare foarte interesant ca e plin tot sistemul de invatamant de produse educationale cu H.M. De la pixuri, caiete, penare, ghiozdane si toate celelalte pt copii de la gradinita pana la clasa a IV-a cel putin.

Aproape ca nu mai gasesti ceva ce sa nu fie cu ea, cel putin asa era acum vreo 2 ani, acum nu mai stiu sigur. Si mi se pare la fel de interesant vulgarizarea la care sunt expusi copii si tinerii prin MTV si cum se transforma in demonic tot mai mult show-urile de la MTV awards.

 

Poate cel mai graitor exemplu este cel al lui Miley Cyrus care vrea cu tot dinadinsul sa ne spuna ca nu mai este Hannah Montana, ci ca a devenit femeie. Interesanta imaginea de femeie pe care o are si pe care incearca sa o raspandeasca si fetelor care sunt inebunite dupa ea.

Vedeti aici un articol cu cele mai socante momente din timpul prestatiei ei in cadrul evenimentului organizat de MTV. Daca vreti sa vedeti intregul video-ul, il puteti gasi aici, dar va avertizez ca contine imagini explicit sexuale, ce nu sunt potrivite pt nici un fel de om, mai putin pt cei sensibili, de aceea nu am pus nici video-ul direct pe blog.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s