Poti sa jignesti pana si Satanistii cu cat de diabolic esti?

In timp ce se canta Maretul Har de catre un grup de protestatari care militau pentru protejarea vietii si impotriva avortului, an alt grup de protestatari care militau exact pt opusul au inceput sa strige Hail Satan.

Aici puteti citit (in engleza) articolul cu pricina si sa vedeti si inregistrarea video a evenimentului: http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100224931/pro-abortion-activists-chant-hail-satan-at-a-texas-rally-satan-doesnt-need-this-kind-of-bad-publicity/

Mi se pare interesant titlul articolului care spune ca Satan nu are nevoie de astfel de publicitate negativa.

Acum si mai interesant este raspunsul din partea Bisericii Sataniste de aici:  http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100225097/church-of-satan-distances-itself-from-pro-abortion-activists-chanting-hail-satan-turns-out-satan-is-prolife/

Va dati seama ce chestie, pana si Satan este prolife si numeste avortul o chestie prea diabolica ca sa se asocieze cu ea.

Desi poate parea o gluma, totusi merita sa meditam in profunzime la realitatea avortului si la implicarea spirituala a demonicului in a macelari atatea milioane de copii in toata lumea in fiecare an.

 

Inchei cu o parte din titlul celui de-al doilea articol

SE PARE CA SATAN ESTE PRO-VIATA!

OARE DESPRE DUMNEZEU CE PUTEM SPUNE? SI CARE AR TREBUI SA FIE POZITIA NOASTRA CA SI CRESTINI FATA DE O SOCIETATE DECADENTA CARE IN NEBUNIA EI ISI OMOARA COPIII?

 

TREZIREA!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s