Dumnezeu vrea sa fii bogat! Serios?

Unde poate duce evanghelia prosperitatii intr-o tara care are de unde sa culeaga prosperitate?

Pai poate duce la ceea ce romanii nici nu viseaza. Poate doar cei cu credinta mare, mare de tot viseaza asa ceva! Totusi sper sa fie unii care au cosmaruri cu asa ceva si care inca fug de aceasta cursa, de Mamona.

Incep sa urasc tot mai mult invatatura asta demonica a evangheliei prosperitatii si ma doare sa vad cate forme are si cum se infiltreaza tot mai adanc in crestinismul ce odata era conservator.

Acum sa trecem la o noua stire din lumea crestina.

Se pare ca vom avea un nou reality show numit „Predicatori din L.A.”

Puteti citi articolul despre cei 6 pastori si mega bisericiile lor aici: http://www.christianpost.com/news/preachers-of-la-trailer-teases-with-lavish-dramatic-lifestyles-of-six-mega-pastors-99070/

Si puteti vedea videoul promo cu masinile, casele si imoralitatea lor aici: http://thegospelcoalition.org/blogs/tgc/

Te doare capul cand te gandesti cum sunt atat de orbiti unii oameni incat nu mai pot sa discearna nici macar ceea ce pe cei din lume ii invata bunul simt. Intradevar religia este opium pentru popoar si mai mult decat orice cred ca Dumnezeu dispretuieste religia omului care isi cladeste un edificiu Sinelui si Il respinge pe Dumnezeu.

Doamne ai mila de noi!

TREZIREA!

Reclame

Un gând despre „Dumnezeu vrea sa fii bogat! Serios?

  1. Postarile tale sunt foarte interesante…te urmaresc doar de cateva zile, si marturisesc ca imi place ce citesc. As putea sa zic ca Mamona poate sa atraga omul si cu o bancnota de 10 lei, nu numai cu un Ferrari, mai ales in Romania, unde pt cativa banuti Hristos este vandut la orice colt de strada. Eu stiu ca in tara noastra sunt inca destui crestini treziti, ca si tine, care sa aiba ravna pt Adevar, si tupeu ca sa avertizeze poporul acesta si sa mustre daca este cazul, referitor cu ”Evanghelia prosperitatii”. Cum spune si Parintele Arsenie Papacioc: ” Ca viata inseamna moarte continua, aparand adevarul. Nu aparam un cozonac frumos de Paste. Aparam adevarul, care reprezinta Biserica si vesnicia, Creatorul! Sfanta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s